Houten meubelen op maat

Bent u op zoek naar exclusieve (houten)meubelen speciaal voor u op maat gemaakt? 

Zoekt u oplossingen voor uw inrichting?

Wilt u uw huis of kantoor nog mooier inrichten?

 

Dan kan ik u verder helpen. Ik ontwerp en maak meubelen en inrichtingen op maat, gemaakt van natuurlijke materialen.

 

Vanaf design t/m realisatie.

Exclusief handgemaakt.

Duurzaam hout.

Van een enkel meubel t/m een complete inrichting.

 

Kijk verder op mijn site wat er allemaal mogelijk is en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen te bespreken.

 

Ik geloof dat mensen meubelen en inrichtingen op maat verdienen die inspireren, die energie geven, hun leven verrijken en vergemakkelijken, state of art design zijn, en ook nog eens duurzaam.

 

Exclusieve handgemaakte (houten) keukens? Vraag dan mijn e-paper daarover aan, vol met tips en inspirerende foto’s.

info@thespiritofwood.nl 

 

Zeist    |    De la Reylaan 34  42   |    3707 TM    |     06-20036000

Groet, Arjen KiersArjen was ons aangeraden door een vriend die al diverse prachtige meubelen van hem heeft staan. Arjen heeft fantastisch met ons meegedacht en een schitterende unieke kast gemaakt met verschillende houtsoorten. Daarna nog 2 kleinere meubels die er perfect bijpassen en een zeer creatieve spiegel en kapstok in de hal. Voor het plaatsen nam hij alle tijd en ook voor de nazorg was hij onmiddellijk paraat. Groot vakman met een inspirerende creatieve persoonlijkheid.    Marthe Elsgeest   

Massief houten tafel van notenhout
"Arjen van The Spirit of Wood maakt al jaren de meest prachtige meubels voor mijn kantoor en voor mij privé. Hij weet goed mijn wensen om te zetten in ontwerpen die passen en na jaren nog niet vervelen. Ook mijn prachtige keuken is van de hand van Arjen, ik krijg er veel complimenten over. Kortom: ik kan iedereen het vakmanschap van Arjen aanbevelen!" René Aernoudts Lean Management Instituut
Massief houten kast van iepenhout
Unieke exclusieve kasten voor u op maat gemaakt. Kijk op kasten voor de uiteenlopende soorten en vormen (mogelijkheden!) die ik al gerealiseerd heb.
Exclusieve handgemaakte houten keukens
Mijn prachtige keuken is van de hand van Arjen, ik krijg er veel complimenten over. Kortom: ik kan iedereen het vakmanschap van Arjen aanbevelen!" René Aernoudts
exclusieve garderobekast van hout
Garderobe kasten zoals je ze nergens ziet! Van het mooiste hout en met de perfecte indeling helemaal naar uw wensen. Bedden, nachtkastjes etc. doe ik ook.
Exclusief massief houten kantoorinrichting: bureau van eikenhout
Exclusieve kantoor inrichtingen op maat voor een mooie uitstraling, prettig werken en versterking van uw merk.
 
Meubelmakerij     The Spirit of Wood     De la Reylaan 34-42     3707 TM     Zeist     06-20036000